У јавности су почеле да круже приче да Бранка подржава у новчаном смислу Драгана у његовом бизнису. Сада се Драган огласио и демантовао те информације за домаће медије: 

- Ми не сарађујемо пословно, нисмо пословни партнери. Бранка и ја смо већ неколико месеци у вези, она мене подржава као моја емотивна партнерка, да не кажем девојка, то је ипак за млађе. Кад доста путујете и имате пуно посла, потребан вам је неко са ким ћете поразговарати и поделити све, а она је у том смислу ту за мене - каже Драган.

- Узео сам један објекат, поред тих апартмана које имам, уложио сам у једну лепу зграду и остварио сарадњу са холандским пиварама, то је једна њихова франшиза, нешто чега нема на Златибору. Исплати се улагати код нас у некретнине и туризам, тај неки фамилијарни који ја желим. Шири се и Златибор у вези спорта, зато и мислим да је добро инвестирати тамо. Србија се шири, много се страних фирми отвара, то много значи за земљу. Не бих улагао новац да то не вреди. Нисам ја, као што се пише, милијардер, наравно да се зарађује, али се и доста улаже, знате како то већ иде, банке, инвестиције.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм

 

Драган је открио чиме га је Бранка освојила: 

- Ми имамо прошлост иза себе, одрасли смо људи. Бранка је озбиљна, емотивна жена, ја то ценим и поштујем. Ја сам желео жену која је емотивна, поштена, која зна да воли, ја то исто тако узвраћам. Она је прошла шта је прошла у свом животу, а и ја сам имао лоша искуства, а са њом сам стварно срећан. Много је фина, посвећена породици, све функционише супер, често смо заједно. Наравно, она има свој живот, кућу, децу, унуке, али кад год може, она ме прати у свему и то је најбитније - каже Драган.

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО: