Фолкеру вест да можда неће моћи проходати тешко је пала, а када се пробудио из коме, прво му је пало на памет шта ће бити  сада и његова ћерка Лорена: 

- Ретко помињем тај период мог живота. Када сам се пробудио после коме, нисам знао где сам и шта се десило. Када су ми објаснили...Прво сам помислио на Лорену, након тога на мајку и оца... Тек када сам изашао из болнице и отишао у бању на опоравак, тек тада сам схватио колико сам био угрожен. Срушио ми се цео свет... Нисам могао ни на ноге... Нисам знао шта ако останем непокретан. Психички сам био лоше. Плашио сам се шта ћу сада - рекао је певач па додао:

- Тада сам у колицима схватио колико је живот вредан... Ја сам само себи рекао да морам да устанем, да живим због своје породице, због публике... Иако ме људи осуђују, да сам порочан, да сам овакав или онакав, ја сам само човек! Волео би да ме људи гледају мало другачије. Сви имамо грешке. Никоме нисам наудио, осим само себи. Никоме не би пожелео да проживи оно што сам ја. Такав сам какав сам. Мени се тако десило... Бог ме спасио.

Дарку је жеља да се и даље бави музиком, а многима је поручио да успоре:

- И даље желим да увесељавам људе... Од своје 13 године сам ушао у кафану... Сав тај стрес, упаднеш у машинерију, понесе те слава, новац... Оно што сам проживео за 32 године, неко није за цео живот! Увек сам говорио људима, посебно оним сличним мени, да спустне ручну, да успоре, да не доживе то што сам ја - рекао је Дарко за "Премијеру Викенд Специјал", па поручио:

- Само треба себе волети, ценити себе... ако не цениш и не волиш себе, нећеш ни друге, верујте ми!

Подсећања ради, некадашњи возач Дарка Лазића пре неколико дана истакао је да га је певач разочарао, те да он не цени ни себе, ни Бога.

БОНУС ВИДЕО: