Глумица Слобода Мићаловић важи за једну од најуспешнијих и најлепших глумица у Србији. Током дугогодишње каријере може да се похвали сарадњом чак и са славном Моником Белучи, а недавно је "раскринкавање" једног пластичног хирурга о интервенцијама које је имала на лицу, усијало мреже.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Сада је на Фејсбуку актуелан снимак од пре неколико година, када је глумица у емисији "Балканском улицом" причала о јунакињи Симки Катић, коју је тумачила у екранизацији "Корена". Говорећи о положају жена "тада и сада" изнела је став да "не поштујемо мужеве" и тиме изазвала велику пажњу корисника ове друштвене мреже.

- Мислим да смо се промениле, али на горе. Ми смо се еманциповале и тражиле да будемо независне, али мислим да смо тиме себи направиле велики проблем. Ја имам 37 година и нисам сигурна да бих могла да живим као што је Симка живела. Прија ми да будем своја, да имам своје парче хлеба, да се ја нешто питам, све што је тада било немогуће и недопустиво. Али, тешку ствар смо себи задале - да будемо и мајке и домаћице, и успешне жене и супруге, и лепе и неговане - рекла је Слобода и додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Ми смо данас изгубиле тај однос, односно поштовање према супругу. Врло смо брзе на језику, а то нас онда кошта. Оне су биле мудрије. Чини ми се да је женама по природи дато да буду мудре, а мушкарцима је дата снага. Мислим да то мало користимо, више бисмо ми да се бијемо са њима речима, да будемо ми јаке, а не треба, просто не треба - поручила је глумица.

Исечак из тог разговора ових дана кружи друштвеним мрежама, а Слободин став је наишао на одобравање, али и осуду - мушкарци говоре "свака јој част", док поједине припаднице лепшег пола пишу "добро да није рекла да заслужују шамар".

БОНУС ВИДЕО: