- Полицијској станици Требиње, 20.11.2021. године, пријављено да је непознато лице, око 22 часа, противправно лишило слободе лице иницијала Ј.Б. из Требиња. Одмах по запримању пријаве полицијски службеници Полицијске управе Требиње извршили су претрагу терена и око 22. 30 часова, на путу за Град Сунца пронашли лице иницијала Ј.Б. Полицијски службеници Полицијске управе Требиње предузимањем оперативних мера и радњи идентификовали су и слободе лишили лице иницијала З.В. за које постоји основана сумња да је претходног дана у вечерњим часовима  извршило кривична дела. О свему је обавештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње - навели су из требињске полиције.

Криминалистичком обрадом над лицем лишеним слободе и оперативним радом полицијских службеника утврђено је да је лице иницијала З.В. 17.11.2021. године, на исти начин покушало противправно лишити слободе лице иницијала Н.В. из Требиња.

- Извршеним теститањем на присуство опојних дрога у организму код лица иницијала З.В. је утврђено присуство опојних дрога. Након документовања и компелирања предмета против наведеног лица ће Окружном јавном тужилаштву Требиње бити достављен Извештај о извршена два  кривична дела „Лажно представљање“ и два кривича дела „Противправно лишење слободе“ од којих је једно у покушају - наводе из полиције.

Према информацијама из ПУ Требиње, мушкарац из Требиња отео је девојку из Требиња, одвео на удаљену локацију и физички злостављао.

- Представио се као полицијски инспектор и замолио девојку да седне са њим у аутомобил или ће позвати полицију. Када је ђевојка замолила да јој стане да изађе, он није хтио стати већ је продужио даље говорећи да жели боље да је упозна. Када се почела бунити ухватио је косу и почео злостављати. девојка је некако успела да позове сестру коју је одмах арамирала полицију - наводи добро обавијештени извор.

Када је видио да је обавештена полиција девојку је пустио и побегао.

Установљено је да да је на исти начин покушао у аутомобил намамити још једну женску особу која је успела да побегне.

(Топпортал)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".