- Policijskoj stanici Trebinje, 20.11.2021. godine, prijavljeno da je nepoznato lice, oko 22 časa, protivpravno lišilo slobode lice inicijala J.B. iz Trebinja. Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Policijske uprave Trebinje izvršili su pretragu terena i oko 22. 30 časova, na putu za Grad Sunca pronašli lice inicijala J.B. Policijski službenici Policijske uprave Trebinje preduzimanjem operativnih mera i radnji identifikovali su i slobode lišili lice inicijala Z.V. za koje postoji osnovana sumnja da je prethodnog dana u večernjim časovima  izvršilo krivična dela. O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje - naveli su iz trebinjske policije.

Kriminalističkom obradom nad licem lišenim slobode i operativnim radom policijskih službenika utvrđeno je da je lice inicijala Z.V. 17.11.2021. godine, na isti način pokušalo protivpravno lišiti slobode lice inicijala N.V. iz Trebinja.

- Izvršenim testitanjem na prisustvo opojnih droga u organizmu kod lica inicijala Z.V. je utvrđeno prisustvo opojnih droga. Nakon dokumentovanja i kompeliranja predmeta protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje biti dostavljen Izveštaj o izvršena dva  krivična dela „Lažno predstavljanje“ i dva kriviča dela „Protivpravno lišenje slobode“ od kojih je jedno u pokušaju - navode iz policije.

Prema informacijama iz PU Trebinje, muškarac iz Trebinja oteo je devojku iz Trebinja, odveo na udaljenu lokaciju i fizički zlostavljao.

- Predstavio se kao policijski inspektor i zamolio devojku da sedne sa njim u automobil ili će pozvati policiju. Kada je đevojka zamolila da joj stane da izađe, on nije htio stati već je produžio dalje govoreći da želi bolje da je upozna. Kada se počela buniti uhvatio je kosu i počeo zlostavljati. devojka je nekako uspela da pozove sestru koju je odmah aramirala policiju - navodi dobro obaviješteni izvor.

Kada je vidio da je obaveštena policija devojku je pustio i pobegao.

Ustanovljeno je da da je na isti način pokušao u automobil namamiti još jednu žensku osobu koja je uspela da pobegne.

(Topportal)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".