Популарна певачица Александра Пријовић и њен супруг Филип Живојиновић венчали су се пре 5 година, а о том великом догађају брујали су домаћи медији. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Lutajuca Kamera

 

 

Њих двоје су брак склопили 21. јуна 2018. године и данас важе за један од најпознатијих домаћих парова.  Венчали су се у Цркви Светог Василија Острошког на Бежанијској коси, а свадбено славље са скоро 900 гостију су уприличили у једном београдском хотелу.

Александра је недавно постигла огроман успех одржавши читав низ веома успешних концерата у Србији, Босни, а вечерас и у Хрватској.

Фото: АТА имагес

 

 

Много се тих дана писало о тренутно највећој младој звезди, а њен кум Ацо Пејовић често је говорио о томе да је овај успех и те како заслужила.

Будући да се често кроз медије провлачи ова информација о кумству између двоје великих певача, јавност је већ добро упамтила да је баш он био сведок, кум на венчању познатог пара. 

Фото: принтскрин инстаграм jagodenamagli

 

 

Ипак, нешто мање се говори о томе ко је био кум Филипу. У питању је такође позната личност, чувени кошаркаш Милош Теодосић. Он је у браку са познатом глумицом Јелисаветом Теодосић.

Будући да је Тео кумовао Филипу Александра и Јелисавета су постале куме. Оне се одлично слажу, о чему сведоче и неке њихове заједничке фотографије из провода. 

Фото: Инстаграм принтскрин/aleksandraprijovic

 

 

Ова два позната пара се труде да кад год имају слободног времена посете једни друге, а често посећују и исте догађаје на којима уживају у дружењу и разговору.

БОНУС ВИДЕО: