Гостујући у једној емисији бивши задругар Миљан Врачевић осуо је дрвље и камење по фолк звезди Дарку Лазићу. Наиме, опште је познато да је Миљан својевремено био возач Дарка Лазића, као и да му се, како је истакао, нашао у једној ситуацији из које је једва извукао живу главу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Међутим, Миљан каже да са Дарком више нема никакав контакт, те да га је разочарао, али и да се не каје за све оно што је некад чинио за певача.

 

 

- Знате како, не бих пуно о томе, то је било и прошло, све се десило пре пет година - започео је Миљан, па додао:

- Није ме звао на свадбу, нити ми се јављао. Знате како, људи којима се нађете када су лоше, без обзира што сте им помогли и од мене нека им је наздравље, што кажу у Босни, халал им, ништа ми не дугују. Али ти људи знају да сте ви били сведок и њихових слабости и лоших тренутака, тако да, свако вишање њихово следеће са вама, када вас виде, они се сете тога, па покушавају да вас избегну. Ми се некад чујемо како си, шта радиш и то је мени довољно, свако говори о себи - рекао је Миљан и додао:

- Он мене не може да изда. Да би ме разочарао, морао је да ме очара... Није он мене издао, издао је себе и Бога. Да нисам то био ја, био би неко други. Људи који немају поштовање према себи, не могу га имати ни према коме. Нека је он жив и здрав својој мајци и нека га Бог благослови - закључио је Миљан.

Подсетимо, Миљан је, како се писало, спасао живот Дарку Лазићу:

- Миљан је пре пет година буквално ризиковао живот да би одбранио Дарка. Тада су још њих двојица сарађивали и кренули су на неко весеље где је Лазић требало да пева. У насељу Умчари се све дешавало, Миљан је возио, Дарко је био сувозач, када су стигли близу куће где је весеље пресрела их је нека група наоружаних мушкараца. Избацили су Дарка из аута и почели да га туку, где је Миљан скочио да га брани и испрскали су га сузавцем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".