Сукоб Лепе Брене и Весне Змијанац датира из времена када је Весна ушла у ријалити "Фарма", тада су изречене неке тешке речи, а Весна се годинама није појављивала на "Гранд" телевизији.

- Она је код нас била и госпођа, и дама, и краљица, а шта је тамо, нека она размисли сама. За мене су ријалити програми медијски ужас. Не знам како наш закон још дозвољава да се приказује агресивност у тим програмима. То је такво деградирање човека у сваком смислу, рекла је тада Брена.

Фото: АТА имагес

 

 

Сукоб Лепе Брене и Весне Змијанац, за јавност је, како се писало, прекинут, када се 2019. године, после дугогодишње паузе Весна појавила на телевизији.

Није тајна да је у готово сваком интервјуу Весна истицала да је Брена једина њена конкуренција, кроз све године њихове популарности, која ни данас не јењава.

Певачица је подсетимо недавно имала интервенцију на срцу, после које се дуже опорављала, а сада је открила да јој је Бренин позив тада јако значио, потврдивши тако да су њих две већ дуго у добрим односима.

Фото: АТА имагес

 

 

- Једне ноћи се јавила у 11 и рекла: "Мала, немој да ме зезаш, шта да радим без тебе, ти си једина моја конкуренција, а и ја твоја. Под хитно да си оздравила!", открила је Весна за "Ред" портал.

Потврда о добрим односима Весне Змијанац и целокупне породице Живојиновић свакако је и њено недавно гостовање на концерту Александре Пријовић у Нишу.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: