О тајновитом мушкарцу први пут је проговорила недавно, када је отишла на свдбу његовог сина, а пре тога изјавила да је први пут нашла моћнијег мушкарца од себе. Идентитет свог партнера крије, али често истиче да од њега добија скупоцене поклоне и дивне знакове пажње.

И без обзира што је то изјавила пре само недељу дана, водитељка није одолела, а да са јавношћу не подели један њихов заједнички тренутак.

Јована је објавила фотографију на којој се држи за руку са имућним мушкарцем, који је у оделу, са скупоценим сатом на руци, али ипак ништа више од руке није желела да покаже.

Фото: Инстаграм принтскрин/jeremicjovana

 

- Кад вас чини потпуним, е то је љубав. Пун круг. Све остало су нека врста интереса. Овог или оног - написала је Јована и додала емотикон срца и лава.

Подсетимо, водитељка је недавно одлучила да заголица машту, па је открила да је имућни господин старији од ње 14 година.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

- Тачно је... Идем на венчање сина једног господина који је мени јако важан у животу! Он је 14 година старији од мене и коначно могу рећи да имам партнера. О томе не желим још увек јавно да говорим, то је моје право. Ја када волим једног, он је центар мог света и универзума. До сада је показао колико је добар према мени... Води рачуна о мени и показује колико му је стало. Сви мушкрци пре њега су били слабићи... Ово је онај прави. До сада нисам имала јачег мушкарца од себе - открила је водитељка у емисији "Премијера".

БОНУС ВИДЕО: