С оваквим проблемом сусрео се један Француз с периферије Стразбура ове недеље. На његовом "реноу" преко ноћи је осванула огромна рупа.

На место догађаја су позвани ватрогасци, будући да се из возила још димило. Они су обезбедили место догађаја те искључили могућност вандализма, па су закључили да је овај аутомобил готово у потпуности уништен услед – пада метеорита.

Истражиоци су на месту догађаја пронашли и мањи грумен, отприлике величине лешника, који је послат на анализу да би се утврдило да ли је заиста он узрок ове штете и да ли је уопште астрономског порекла.

Шта год да је погодило овај аутомобил морало је да се креће врло великом брзином – наиме, осим рупе на крову објекат је пробио и под те резервоар возила. Након објављивања вести у локалним медијима, неки становници Стразбура су пријавили да су чули или видели пад метеорита.

Међутим, међународна метеорска мрежа ФРИПОН каже да у то време на тој локацији није забележен пад метеорита, па ће тек додатна анализа вероватно открити узрок овог необичног догађаја.

БОНУС ВИДЕО: