– Ми смо, наравно, одмах пријавили полицији и она ће да реагује у складу са законом. Хтео бих да поручим грађанима Београда да не треба да улазимо ни у какву панику јер сам потпуно сигуран да је ово једна врста провокације, максималне злоупотребе и уношења панике међу становништвом и грађанима престонице због предстојећих избора. Страшно је на шта су неки људи спремни. Говорили су да ће ово бити прљава кампања, али ово прелази све границе, да се на овај начин плаше грађани. Београђани не треба да брину, полиција ће реаговати, али сам желео да обавестим јавност да не буде да нешто кријемо. Поступили смо у складу са законом и сигуран сам да ћемо и са овом ситуацијом да се изборимо. Проћи ће и ови избори па се надам да ћемо да наставимо да живимо нормалан живот. Нека је срамота оне који се оваквим стварима служе и на овакав начин уносе панику међу грађане Београда – рекао је Шапић.

Иначе, и на друштвеним мрежама грађани су поделили информације о томе да су стигле дојаве о наводно постављеним бомбама у возила градског превоза, због чега се може десити да грађани дуже чекају превоз.

Поштовани, желим да Вас обавестим да постоје дојаве о бомбама у возилима ГСП-а. Свако возило се проверава, да знају људи ако чекају дуго превоз - објављено је на Инстаграм страници moj_beo_grad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)