Како "Ало" преноси, Миљковићева је са својом јачом половином недавно боравила на Светској изложби привредника из целог света, Еxпо 2022, где су потписали милионски уговор са најпознатијом арапском фирмом за изградњу станова, хотела, апартмана...

- Вики и Ташке су пре двадесетак дана били у Дубаију на Еxпо 2022. и тамо су склопили уговор вредан неколико милиона евра. Због тога се о њима на овој изложби међу српским привредницима говорило данима - испричао је извор који је такође био тамо. Како је рекао, певачица и њен супруг су у ову арапску земљу дошли само на пар дана и, након што су склопили посао, вратили су се у Београд јер је Миљковићева тог викенда имала заказане наступе.

Фото: Танјуг/ Сава Радовановић

 

- Ташке и Виолета су озбиљно развили свој бизнис са препродајом луксузних некретнина али и уређењем простора, па их људи све више ангажују. Са истом арапском фирмом су сарађивали и раније, јер је поменута компанија градила и станове у Београду на води, где овај естрадни пар живи али и поседује неколико некретнина - испричао је добро обавештени извор за горе поменути медиј.

- Убудуће ће сви они који су заинтересовани да купе луксузне некретнине са приватним паркинзима, базенима, спа центрима и теретанама у склопу својих стамбених јединица, морати да исте купе преко фирме Виолете и Ташкета, јер они имају ексклузивно право на продају. Такође, осим тог ексклузивног комплекса који ће продавати, издавати и уређивати, добили су за продају и два стана у највећој згради на свету, Бурџ Калифи - испричао је извор за Ало!.

Продају и у Чикагу, Мајамију, на Карибима...

Вики и Ташке су тако добро разрадили свој бизнис да су почели да тргују некретнинама и у Мајамију, Истанбулу, на Карибима и Флориди. У тим светским метрополама поседују своје брокере, а по потреби и приликом потписивања уговора, одлазе лично.

- Потписали смо уговоре са фабрикама које ће производити намештај специјално дизајниран за наше клијенте - изјавила је недавно певачица, а онда открила да и својим колегама радо уреди и прода стамбени простор.

- Неколико певачица је преко мене купило некретнине, али не смем да откријем које су колегинице у питању нити где су куповале станове. Такође, продала сам и неким својим колегама станове у Београду на води - искрена је Миљковићева.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".