Дарко Лазић и његова супруга Катарина венчали су се 30. августа ове године и редовно показују колико се воле и колико једно другом значе. Овога пута Катарина је одлучила да искаже љубав свом супругу и обратила му се емотивним речима.

ФОТО: Принтскрин / Јутјуб/ Амиџи Шоу

 

 

Каћа је објавила фотографије с њиховог венчања, а у опису написала стихове песме Петра Граша "Је л' ти река' ко?":

- Да бих за тебе умра ја и без да трепнем и опет родио се само да те сретнем, је л' ти река' ко, онако искрено… - написала је Катарина, која је овим можда желела супругу и да честита годишњицу њиховог забављања.

 

Њих двоје забавлајли су се док су били веома млади, а потом су поново обновили везу. А њих двоје имају и срећан број који Катарина има у оквиру свог корисничког налога на Инстаграму и који су обоје исетовирали. Она је једном приликом открила шта значи тај број:

- То вече, када смо седели са мојом сестром, пар пута се нагнуо ка мени, осмехнуо ми се, и то је било то. Дарко је возио мотор и први пут када ме је провозао - возио је 24км/х. Од тада тај број нас све време прати. Стан нам је број 24, на Инстаграму сам "катариналазиц24", обоје имамо истетовиран тај број... - открила је Лазићка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".