Певачица је открила да, с обзиром да песме Шабана Шаулића још дуго треба да живе, има жељу да неке од њих приближи, како она каже, њеном фазону.

Певачица, Илда Шаулић је у септембру уписала ћеркицу Ему у први разред и не крије колико је поносна на њу.

Она је сада открила које планове има у блиској будућности који се тичу каријере и песама њеног покојног оца, Шабана Шаулића.

- Јако лепо смо пребродили први месец, Ема је комуникативна и радознала и брзо склапа пријатељства. Има фине другаре и дивну учитељицу. Када смо је 1. септембра одвели у школу, није било суза - рекла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

- Била сам веома поносна јер је она све то лепо прихватила, али и сетна због тога што је безбрижни део детињства завршен, кренуле су обавезе и одсад ће их имати целог живота. Сама чињеница да мораш да идеш у школу сваки дан већ обавезује - рекла је она.

Како је Ема постала школарац, певачица је пожелела да се више посвети каријери, снимању песама и концертима које одавно није правила.

Она је, такође, открила које планове има до краја ове године, а тичу се песама њеног покојног оца.

- Татине песме нико не може да отпева боље од њега, али сам пожелела да неке од њих урадим на другачији начин, пошто верујем да треба и даље да се слушају. Желим да их приближим неком мом фазону. Тај посао је за мене велики изазов и драго ми је што сам се у то упустила - рекла је Илда.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: