Маја Николић прославила се деведесетих година, а у јеку популарности имала је "окршај" са Сашом Поповићем због ког је морала да подигне кредит.

Маја је истакла да је мишљење Саше Поповића одувек ценила, зато је због њега цео један албум двехиљадитих година бацила у канту.

- Сале је био јако строг. Морам да кажем да сам платила огромну цену једног албума који је радио Нино Адемов, тата Алена Адемова. Отишла сам код Нина и рекла му да ми направи осам песама за "Гранд" и он то уради, ја лепо платим. После одем код Поповића и пустим му тај албум, а он ми каже "Маки, можеш ти то много боље, ово ми се ништа не свиђа." Само сам рекла "Молим, па ја сам то платила", а он ми одговорио да се њему то ништа не свиђа - присетила се Маја и додала да је тешка срца морала цео албум да остави по страни и сними нови.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја кренем и за шест месеци, поново платим ЦД. Позајмим новац, подигнем кредит и поново снимим албум и веменом схватим да је Саша био у праву. Тих осам песама ми сад стоје кући у фиоци, никад их нисам објавила, јер сам и тада веровала Саши и његовој интуицији. Објавила сам нових осам песама од којих је мега хит била нумера "Драгане" и Сале је био у праву. Тражио је од мене максимум и извукао је – испричала је Маја за "Гранд".

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је истакла да Сашу Поповића са разлогом називају естрадним магом.

- Он је уметник, да је у Холивуду био би звезда. Од свих нас певача извлачи максимум, од нас увек извлачи најбоље. Он је био мозак "Слатког греха", а после и "Гранд продукције" – истакла је Маја.

БОНУС ВИДЕО: