Богдана је једном приликом за њено упознавање са Вељко рекла да је било јединствено и да ће га увек памтити.

- Упознавање са Вељком било је јединствено од самог почетка, што је довело до невероватне повезаности и на крају до тога да створимо невероватну љубав и породицу која је за нас велики благослов. Почело је тако што сам га одбила, јер сам знала какав је. То је код њега пробудило само већу жељу за мном, касније је то прерасло у велику љубав.

Она је за Вељка имала само речи хвале, тачно јој је један такав мушкарац требао у животу. 

- Ја свог мужа највише волим и ништа ми не смета. Вељко је пажљив, љубаван, нежан и заиста све код њега волим. Живим један јако леп и миран живот, остварила сам се као супруга и мајка - додала је Богдана.

Главни "кривац", за њихову љубав је ни мање,  ни више него Вељкова сестра Анастасија:  

- Истина је да сам ја кумовала упознавању Вељка и Богдане. Ја сам њу угледала на Копаонику, нисам је ни знала и само сам јој пришла и рекла да је прелепа. "Ја мислим да си ти за мог брата супер девојка, он је луд и мора да се смири, ти си права", то сам јој рекла. Онда је она рекла да се ни не знају, а ја када сам их упознала, она га је први пут шиканирала. Он је био пренеражен, јер је навикао да му свака девојка пада под ноге. А следећи пут сам их опет спојила, а њој сам рекла да спусти лопту, хахаха. Од тада су се пољубили и нису се раздвојили - изјавила је Анастасија једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: