Куповина током "Црног петка" може бити напорна али и опасна, јер је било случајева да се потрошачи потуку због одређеног артикла. Током јучерашњег дана стизале су слике дугачких редова купаца, испред популарних бутика, који су чекали да купе свој комад одеће.

Велики број људи је чекао, како у тржним центрима, где су стајали испред још увек затворене продавнице, тако и у радњама у центру Београда, где су шетачке зоне биле преплављене људима који стоје у реду.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

На касама и испред кабина се чекало сатима, али за сада, није познато да ли је било инцидената у некој радњи у Србији. Међутим, то не може да се каже и за један бутик у Турској, где су се жене чак и потукле.

Како се види на снимку, три, четири жене отимале су се око јакне, а међу њима је била и једна бака. Оне су се гурале, вукле јакну, на крају је једна истргла ону коју је желела и однела је са собом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

На другом снимку који кружи друштвеним мрежама, жене се туку испред продавнице, док остали у шоку посматрају шта се дешава. Морало је и обезбеђење да реагује, како би их раздвојили и смирили.

БОНУС ВИДЕО: