Певачица Маја Беровић отворила је душу о најтежем периоду у животу, када је изгубила оца.

Фото: Новости

 

- Морам да кажем да је у свему томе највећу улогу играла моја мајка. Она је дефинитивно била нама и отац и мајка, просто је њена таква судбина била да ће од само једне обичне жене и мајке морати да буде и отац и ауторитет и нежна страна када треба. Јер знамо да су мајке те које су нам утеха када имамо неки проблем, а очеви су углавном неки ауторитет. Она је била и једно и друго. И самим тим што је била и једно и друго, било је теже и њој, а и мени, то јест, и мени и мом брату да разумијемо зашто је то тако јер кад си дете не разумеш зашто мама сада мора да буде строга, зашто ми нешто не можемо, а хтели бисмо. Просто, добила је то једно бреме које није ни слутила да ће добити. Тако да самим тим то је једно бреме које ми сви носимо - рекла је Маја.

Певачица је признала у ком периоду живота је схватила да одраста без оца, пошто је он умро кад је она имала три и по године.

Фото:Принтсцреен/ТВ Пинк

 

- Одмах сам ја то схватила. Мој отац је умро од срчаних проблема и та трагедија нема никакве везе са ратом. Сећам се била сам јако мала и одмах сам некако знала шта се десило. Имала сам три и по године. Сећам се дана када је он умро. Мени су рекли да је отишао у болницу да прими боцу и да ће ми доћи. Међутим, ја сам то негде знала, знала сам да он просто неће доћи. И некако сам се саживела са тим. Кад си дете, просто не разумеш, али саживиш се са тим да те особе нема, да неће доћи и да ти са губитком наставиш да живиш - рекла је Маја, која је потом открила да ли је смрт оца утицала на то да преразно сазри.

- Да. Ја морам да кажем за себе да ми је јако жао што сам морала тако рано да сазрим и просто сам одрасла преко ноћи. Живот те натера да сазриш са седам година. Волела бих да сам као и све моје другарице могла да будем опуштена, да се играм са луткама и да ми живот буде дечији, да имам тај дечији свет. Често волим да кажем да сам све своје потешкоће и недаће претворила у врлине и у нешто што је мени дало снагу да ја будем нешто у животу. Заиста из свих лоших ствари које су ми се догађале сам извукла неку поуку и претворила их у песму- рекла је Маја.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".