Дуго се спекулисало о љубавном животу Мирјане Карановић, с обзиром на то да је врсна глумица читаве каријере причала о својим улогама, а нешто мање о интими.

Ипак, правило да своју приватност задржи увек за себе прекршила је на свом Инстаграм профилу, кад је наводно показала свог новог дечка.

Пар се јавио из Тивта, где Мира гостује са представом „Петријин венац“, а испод објаве низале су се честитке њој и мистериозном мушкарцу. 

Врсна глумица се никада није удавала, али доживела је велике љубави о којима могу да се напишу најлепши романи. Посебан мушкарац са којим су је годинама повезивали јесте двадесет година млађи колега Ермин Браво.

Фото: ATA Images

 

 

Мира је упознала Ермина у Сарајеву када су припремали представу „Ножеви у кокошима“. У представи су глумили страствене љубавнике, а та енергија преточила се и на њихове приватне животе. 

‒ За глумицу је неопходно да има партнера на кога може да се ослони и да буде потпуно сигурна да ће је подржати кад треба, а да при том не размишља о томе да су без гардеробе. Све је то Ермин изнео па нисам имала никаквих проблема, тако је задобио моје поверење. Он је један од најбољих партнера које сам икада имала ‒ рекла је својевремено Мира у интервјуу за „Глорију“.

Фото: Сава Радовановић/Танјуг

 

 

Наставили су да сарађују на сцени у другим представама и нису више могли да игноришу варнице које су биле међу њима. Велика љубав се родила тада, али нажалост она није опстала.

О разлозима се може спекулисати, и одговор дефинитивно нећемо никада сазнати, али оно што је сигурно јесте да се нико није огрешио о другог и да су се растали као цивилизовани људи.

Мира и Ермин су наставили да сарађују и негују прелепо пријатељство. О томе сведоћи и његова изјава како он и Мира обожавају да раде заједно, и да увек траже начин да сарађују.

‒ Надам се да ће тога бити још пуно и да никад нећемо престати да радимо заједно. То је партнерство за које се надам да је доживотно ‒ рекао је својевремено глумац.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: