Право жариште овог сукоба јесте Гоцино учествовање у жирију у "Пинковим звездицама."

Гоца је гостовала у емисији "Амиџи шоу", а водитељ Огњен Амиџић јој је упутио питање везано за Мају Николић. 

Гоца је тада рекла да је решила да тужи Мају Николић због увреда које јој је упутила. 

Адвокат ју је неколико пута посаветовао да  је тужи, али она није желела. 

Фото: АТА имагес

 

- Не знам, искрено да ти кажем. Мислим да овај медијски простор са људима са којима седим је екстремно скуп и немам намеру да трошим на друге. Захваљујем се на начину на који прича о мени, јер то говори о њој, не о мени. Не разумем чему тај начин. Ако имаш проблем са мном, а не позовеш ме да га решиш, онда немаш проблем са мном. Адвокат ме је 100 пута до сада звао и рекао да је тужим, ја кажем мајка је, то је Маја, е сад је стварно доста. И ја сам мајка једне девојчице и хоћу да јој покажем да нико не може дрвље и камење на тебе, тако да је тужба поднета. Ја тужим њу! - рекла је Гоца и додала:

- Све је прелило чашу, претерала је са речником, са свиме. Она је мене оптужила за нешто што сам наводно урадила пре седам година, што није тачно. Ја нисам изговорила ништа ни за њу ни за њену музику. Та песма о којој она прича, ја и даље мислим да је лепа и то је то.

Подсетимо, Маја је неретко прозивала Гоцу, а све је почело због тога што је, како је Николићева испричала, њена колегиница, док је била у жирију "Пинкових звездица", рекла једној девојчици да не пева Мајину песму јер је "глупа".

БОНУС ВИДЕО: