Репер Стефан Ђурић Раста који се недавно нашао у центру скандала због бивше супруге Ане Николић која га је опет јавно испрозивала, имао је заказан наступ у једном клубу у Хрватској где је због грешке организатора настала права драма, која се наставила на друштвеним мрежама.

Фото: АТА имагес

 

Због ситуације, о чему сведоче драматичне фотографије гужве и хаоса на улазу Растиног наступа, те ноћи је морала да реагује и полиција, а родитељи деце која су била присутна кажу да се у једном тренутку појавила и интервентна јединица. Међутим, није било већих инцидената

Српски извођач који у Хрватској промовише свој филм "3211" изазвао је велико интересовање публике и распродао концерт у Бесту, али је многе дочекало непријатно изненађење на улазу у клуб. Организатор "Арт мјузик Адриа" забранио је улаз млађима од 16 година, а пошто је велики део публике био млађи од прописаног узраста, морали су сатима да чекају у великом реду. Тврде да децу и родитеље организатори нису обавестили о правилима.

Такође, како се наводи у објави на Фејсбуку, нека деца од 12 и 15 година нису успела да уђу у клуб, упркос двосатном чекању и чињеници да су била у пратњи родитеља.

Ватру на друштвеним мрежама додатно је подгрејала расправа о томе када деца заправо смеју да иду на концерт и да ли родитељи смеју да их прате.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".