Астролози тумаче особине знакова, карактерне црте, природу личности, положај планета, али у комбинацији са нумерологијом, овај спој нам може дати прецизнији увид шта је записано у нашој судбини. Пронађите свој хороскопски знак и сазнајте да ли сте рођени на дан који зрачи вибрацијама срећног живота:

Ован

Као ватрени знак Зодијака, Ован је веома енергичан. Они су приземни људи који воле и знају да раде многе ствари истовремено, али им је потребна равнотежа, јер таква особа има снажну енергију која може да спали све што јој се нађе на путу

Најсрећнији датуми рођења: 8, 2, 24, 29.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Воли стабилност, традиционалан је и посвећен изузетно послу. Бикови су хедонисти који увек теже уживању и радости.

Најсрећнији датуми рођења су: 2, 5, 30.

Близанци

Имају јасну мотивацију да испуне циљеве и акције, али често не знају како да у себи помире две супротстављене жеље. Увек им је потребан јасан план и неопходна је равнотежа духовног и материјалног за потпуно остварење њихових потенцијала.

Најсрећнији датуми рођења су: 1, 2, 19.

Ракови

Ракови имају пуно позитивних особина, али постоје и особине које га спречавају да развије своје потенцијале. Ракови су врло нежни, емотивни и пуни љубави, али су склони ниском самопоуздању и негативним мислима. Ако се тога ослободе, могу бити заиста срећни.

Најсрећнији датуми рођења су: 1, 2, 7, 8, 12, 30.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Величанствен и поносан знак. Увек зна ко му је потребан и како да добије оно што жели да има. Али не успева увек да испуни све онако како очекује. Лав може да ризикује и буде арогантан и то му не иде увек у прилог. На сву срећу, Лав ово може да промени и загосподари светом радости и успеха.

Најсрећнији датуми рођења су: 4, 8, 12, 22, 30.

Девица

Земљани знак зодијака један је од најтемељнијих и најинтелигентнијих, али и несумњиво склоних материјалном. Девице су склоне пажњи према детаљима и сентименталности, па из тог разлога већина представника овог знака посвећује много времена успоменама и заслугама из прошлости.

Најсрећнији датуми рођења су: 2, 6, 19, 28, 30.

Вага

Овај знак је врло емотиван, али и жељан напредовању у каријери. Код њих је тешко помирити сањарску природу и рационалну страну личности. Углавном су талентоване, уметничке душе, а у љубави су склоне идеализацији и илузијама.

Најсрећнији датуми рођења су: 7, 8, 9, 10, 28.

Ваге које су рођене на ове датуме стичу поверење у своје поступке, што помаже неодлучним Вагама у доношењу важних одлука. Такође, брже напредовати на каријерној лествици и остварују се у свим областима живота.

Шкорпија

Фото: Профимедиа

 

 

Напредују у каријери изнова, али Шкорпије понекад не бирају добра средства. Стално желе да буду најуспешније, а високе амбиције им често доносе терет. Теже равнотежи у свим областима живота.

Идеални датуми рођења за све Шкорпије су 1, 2, 6, 10 и 29 дан у месецу.

Стрелац

Ватрени знак који увек тежи некој новој авантури. Жели да напредује у послу, развија се и стално побољшава своје способности. Изнутра крије се нежна душа која је спремна свакоме да пружи љубав.

Повољни датуми за оне који су рођени под знаком Стрелца биће 8, 18, 23 и 28.

Јарац

Има карактеристике тврдоглавог и прилично прагматичног знака. Упркос томе, Јарчеви су снажни и имају самопоуздање. Они могу створити жељено окружење, угодити себи и имати јасне намере. Нажалост, велики потенцијал се можда неће остварити из различитих разлога. Неки од њих имају проблем са егом, постоји ризик од разних зависности или се све ради без пуно размишљања.

Повољни датуми рођења: 1, 5, 3, 11, 23.

Водолија

Прилично фиксиран знак, иако има шарм и креативан дух. Водолије су фасциниране природом и енергијом коју она емитује. Врло су повезане са животињама. Поседују разна знања о различитим облицима живота и стално теже да се усавршавају.

Најбољи датуми рођења за овај знак су: 1, 6, 7, 8, 12, 14.

FOTO: Vikipedia

 

 

Рибе

Могу се сматрати најтајанственијим од свих знакова. Они имају врло танку границу између материјалног и духовног света, а понекад она и не постоји. За разлику од многих других знакова Зодијака, Рибама недостаје реалност – њих увек воде срце и снови. Потребна им је унутрашња свест и равнотежа. Када то успоставе, пут до успеха биће много лакши.

Најбољи датуми рођења за овај знак су 7, 9, 10, 12, 18, 27, 28 дан у месецу.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: