Лом на слави Александре Младеновић у чијем је породичном дому у Житорађи синоћ дочекан Аранђеловдан.

Како доликује, домаћини су се потрудили да славска трпеза буде богата различитим специјалитетима од предјела, преко главног јела до дезерта којима су се гости служили, а Младеновићи су се побринули и за славље.

У њиховом дому, светац је дочекан уз трубаче који су свирали, а прави лом настао је када је Александра пустила глас и увеличала велики дан за њихову породицу.

Моменат који је испливао на друштвеним мрежама и који је обележио вече био је када је Александра запевала „Ђурђевдан“ док су укућани суздржавали сузе радоснице.

Подсећамо, након скадала са бившим дечком који јој је претио и кога је пријавила полицији, недавно је признала да није изгубила веру у љубав.

-То што сада није успело, не значи да неки наредни пут неће. Чекам неког да ми врати веру у љубав и знам да ће он да се појави – рекла је она за „Стори“ и открила шта не прашта у љубави:

- Издају, превару, манипулацију и лажи. Увек сам отворена и транспарентна, о мени се све зна, делом због тога што сам јавна личност, а делом због тога што ја заиста не кријем. Оно што ја дам у сваком односу, очекујем и да добијем.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: