Сумња се да су они, у Новом Сланкамену, физички напали шездесетосмогодишњег мушкарца и нанели му тешке телесне повреде услед којих је преминуо након двадесет дана.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Сремској Митровици, осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова, у ком року ће, уз кривичну пријаву бити приведени тужилаштву.

Керамичара М. Л. (68) из околине Инђије који је преминуо од задобијених повреда, током прославе славе Светог Јована Богослова у центру села претукли су суграђани, иначе отац и два сина, сазнаје Курир.

Подсетимо, случај је пријављен 9. октобра након што су отац Г. Ј. (43) и његова два сина, Д. Ј. (26) и С. Ј. (18), на претукла несрећног човека који је од задобијених повреда преминуо након 20 дана борбе за живот. Осумњиченима се на терет ставља кривично дело наношење тешке телесне повреде са смртним исходом.

- Миленко јесте претучен на слављу, али није била у питању породична слава. Радило се о сеоској прослави, која се кобног дана одржавала у центру Новог Сланкамена. Наиме, несрећни човек је шетао и када су га отац и синови напали код фолклорног центра, где има много кафића и била је музика у том тренутку у једном од њих, нешто се славило ваљда - каже извор Курира и додаје:

- Све се брзо десило, па је несрећни човек задобио тешке телесне повреде од којих је завршио у београдској болници. Обдукцијом је установљено да му је сломљен врат и да је имао неколико тешких повреда по глави.

Па да подсетимо, осумњичени су ухапшени, а након што им истекне 48 сати полицијског задржавања, биће приведени на саслушање у надлежно тужилаштво.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: