Њу је у пуном аутобусу спопао непознати мушкарац, а о свему томе писала је у групи "Студенти београдских универзитета - СБУ".

- Драге жене, овај пост сматрајте као апел да се чувате и носите сузавац. Драги мушкарци, овај пост сматрајте као апел да чувате своје мајке, сестре, девојке, а пре свега апел да се понашате према жени као према људском бићу - почела је ова девојка своју причу.

Како је навела девојка, у аутобусу на линији број 31 око 16 часова доживела је непријатну ситуацију.

- Као што сви знамо у 16х је такозвани шпиц и у складу са тим су и велике гужве у превозима. У поменутом аутобусу поред мене је био човек који има, по мојој слободној процени, 40 година. Као што сам рекла, знам да је гужва, али је он то користио у своју корист прибијавши се уз мене и грубо речено трљајући свој појас о мене. Када је аутобус стао на станицу померила сам се и одаљила, а он ми се опет приближио покушавајући да успостави комуникацију са мном иако сам видно млађа, узгред и уплашена, затим сам на следећој станици успела да пређем у други крај аутобуса - написала је она.

Девојка је написала да је упамтила да је мушкарац висок 185 цм и да је изашао на станици "Шумице".

Корисници друштвених мрежа су писали да у тим тренуцима треба да урла на манијака.
- Нажалост неће увек бити неко од твојих ту да те одбрани, нити неко у аутобусу ко би помогао, не може да се зна ако не викнеш и слично. Најбоља опција је да научиш самоодбрану - наводи се у једном од коментара.

БОНУС ВИДЕО: