Већ дуже време, предводник у категорији најзгоднији је Александар Радојичић. Овај талентовани глумац глумио је у многим домаћим серијима, филмовима али и у позоришти. На свом Инстаграм профилу често дели фотографије са својом ћерком.

Милош Биковић је један од најпожељнијих глумаца у Србији, али и у Русији где је већ увелико популаран. Звезда филма "Јужни ветар", због улоге у овом филму, али и многим другим морао је свој изглед да доведе до савршенства.

Млади глумац Славен Дошло прославио се 2015. године када се први пут појавио на филмском платну у филмовима "Поред мене" и "Панама". Након тога његова глумачка каријера кренула је узлазном путањом, и те године је постао миљеник публике. На свом Инстаграм профилу често се похвали фотографијама и снимцима после тренинга.

Популарни глумац Милан Марић миљеник је жена. Последње овације покупио је улогом Томе Здравковића у филму "Тома", а где год да се појави привлачи пажњу харизмом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Лука Рацо један је од омиљених глумачких заводника. Прославио се улогом у попиларној серији "Синђелићи", а мало ко зна да је по струци економиста.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Вук Костић, годинама уназад мами уздахе. Бројне улоге које је тумачио остављале су печат и испуњавале његову каријеру. Вечити нежења и данас је пожељан различитим генерацијама жена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

Пишите у коментарима ко је по вама најзгоднији глумац у Србији.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".