Певач Дино Мерлин је одржао први од четири концерта заказаног у Штарк Арени. После осам година дошао је у Србију, а због његових наводних изјава о Србији и Србима су била срамна. Мишљења публике је и даље подељена када је реч о одржавању његових наступа. 

Фудбалер Владимир Волков поделио је на друштвеној мрежи Инстаграм неколико тешких изјава које је Мерлин раније дао о српском народу, и пожелео публици која је купила карте да се лепо провде. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vovavolkov3

 

- Дино Мерлин: "Србе треба уклонити пушкама", "У Београд ћу доћи само када буде сравњен гранатама", "Београд је легло фашизма"... 1998. година, Дино Мерлин на свој аблум, као и на свој концерт ставио: "Забрањено за Србе и псе". 2001. године, Дино Мерлин: "Можда бих и требао отићи у Београд, јер Срби су болесници, а болеснике треба обилазити"... Лепо се проведите на концерту - стајало је на фотографији коју је Волков поделио на свом Инстаграм профилу, ставивши локацију београдске Арене.

Мерлин се овако обратио београддској публици:

- Добро ми дошли драги пријатељи. Па какав је ово призор, као некад. Пожелео сам ово, пожелео сам вас. Је ли ово мој Београд? Изгледа као да нешто лепо треба да се деси - рекао је он, па запевао песму "Хајде ноћас ми дођи".

 

БОНУС ВИДЕО: