Пре две године добро позната глумица, Наташа Нинковић стала је уз великог глумца Жарка Лаушевића испред камере. 

Иако је деценијама пред камерама, иако су иза ње остале бројне улоге, Наташа је имала трему пре снимања сцене са Жарком. 

Она је тим поводом истакла да јој је била част да сарађује са глумцем, али да је била и помало "хистерична".

- То ми је била жеља. Имала сам истинску трему пред кадар. Уживала сам кад смо радили. Била сам пуна предлога. Била сам чак мало хистерична, јер то ми је заиста била част - рекла је Наташа раније у емисији "Београдска хроника", вест о смрти колеге кога изузетно поштује ју је сломила. 

Жарко је Наташи био узор, а од њега се опростила дирљивом поруком путем друштвених мрежа. 

- Отишао је још један од стубова и чувара наше професије... "Један" пред чијим смо даром и умећем клањали или узарили наше дланове тапшући му... Пред чијом смо речју утихнули и постајали пажљиви слушаоци надајући се да ћемо и ми једног дана умети тако дубоко заронити. Један, пред чијим смо погледом желели да будемо бољи него што јесмо... Велики Жарко, са којим сам пре две године први пут стала у кадар и целу ноћ нисам спавала од треме и узбуђења што снимам са мојим омиљеним глумцем, плашећи се да нећу умети, да ћу нешто забрљати... И кад је кренуо кадар, довољан је био поглед у његове очи да се препустим, да заборавим на сваки страх, да се потпуно ослободим, чак и да импровизујем и отпутујем тамо где је требало... Путуј са анђелима, драги Жарко - написала је Наташа.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: