Владе и Снежана Дивац

Прослављени спрски кошаркаш Владе Дивац је имао 21 годину када је давне 1988. године стао на луди камен са супругом Снежаном Дивац са којом и дан-данас живи љубавну бајку. Пар се може похвалити складним браком који траје 34 године и поносни су родитељи 32-годишњег Луке и пет година млађег Матије, као и усвојене ћерке Петре.

Фото: АТА имагес

 

 

Оснивачи су хуманитарне Фондације "Ана и Владе Дивац", која је првобитно за циљ имала помагање избеглицама у Србији, да би касније делатност проширила и на друге сфере. Њихова љубав прави је пример да и познати могу да уживају у мирном и складном породичном животу без свакодневних скандала.

Јелица Сретеновић

Глумица која је популарност стекла улогом чувене Коке у серији "Бољи живот", такође се удала јако млада. Није имала ни 20 година.

Наиме, Јелица Сретеновић је судбоносно "да" изговорила у 19. години Милошу Миши Сретеновић који је био један од оснивача "Универзитетског клиничког центра". Остала је трудна и родила ћерку Ану, а два месеца након порођаја је дипломирала глуму на ФДУ. 

Фото: М. Коковић

 

 

Једанаест година након рођења ћерке Ане на свет је стигла и ћерка Оља. А онда се Јелица сусрела са огромним губитком 1999. када је њен супруг преминуо услед срчаних проблема. Те године је требало да прославе две и по деценије брака. Из тешког периода глумица се извукла захваљујући глуми.

Данас Јелица има и унука који је већ пунолетан и носи име Милош, по свом деди.

Анабела Атијас и Гаги Ђогани 

Листа познатих парова који су рано ступили у брак, наравно, не може да прође без Анабеле и Гагија Ђоганија, једног од омиљених парова деведесетих. Као чланови групе Функy Г, харали су музичком сценом деведесетих, а заволели су се јако рано.

Фото: АТА имагес

 

 

Венчали су се 1995, када је Анабела имала 20 година, а Гаги 24, а годину дана касније постали су родитељи ћерке Луне, док је млађа ћерка Нина стигла на свет 2005.

Пар се развео 2009. године и исте године су прекинули и пословну сарадњу.

Ђоле Ђогани и Слађа Делибашић 

И Гагијев брат, фронтмен групе Ђогани, Ђоле Ђогани оженио се врло рано са певачицом Слађом Делибашић. Ђоле и Слађа заједно су чинили групу Ђогани фантастико и били пар који је обележио деведесете.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Венчали су се још давне 1986. године. Слађа је тада имала само 18 година, а Ђоле 26. Из њихове љубави родиле су се ћерке Силвија и Маринела. Били су међу омиљеним денсерима на нашим просторима, а онда је изненада 2001. откривено да се разводе.

- Веровао сам да љубав између мене и Слађе никада неће престати. Чак смо и заједничку кући направили од новца који смо зарадили од песме "Идемо на Марс". Замишљао сам да ћу ја тамо једног дана када остарим седети са породицом, имати своје унуке и онда – бам! Десио се распад. То ми је дотукло, био сам потпуно ван себе! То да ти остављаш жену коју волиш, а највште страдају деца. Мени је било логично да они буду са мамом - рекао је једном приликом.

Фото: Душан Мишић

 

 

Њихов развод изазвао је велику буру у јавности, а причало се да је Ђоле преварио Слађу са Весном, која је била чланица њихове плесне трупе и раније похађала Ђоганијеву плесну школу.

Слађа је једном приликом открила како се осећала када је сазнала да су Ђоле и Весна заједно.

Фото: АТА имагес

 

 

- Било ми је некако чудно када су они започели везу, ја сам знала да она жели да пева и да наступа. Ми смо чак и снимиле песму ‘Никад више’ и већ тада сам ја рекла Ђолету да ће он мене да замени са Весном. Имала сам интуицију, тачно знам све шта ће се десити - испричала је Слађа. Весна је у то време имала 19 година, а Ђоле 41.

Светлана Цеца Бојковић и Милош Жутић

Прослављена српска глумица имала је буран љубавни живот. Уметница данас ужива у трећем браку са дипломатом Славком Круљевићем.

Фото: В. Данилов

 

 

У први брак упловила је давне 1968. када је имала 21 годину и то са колегом Милошем Жутићем.

Цеца и Милош су се упознали док ју је он спремао за Академију, када је постала стални члан позоришта "Дадов". Венчали су се на њеној трећој години студија, а Каја се родила 1972. године.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @balkanskim.sokakom

 

Иако је ова љубав деловала бајковито, осамдесетих година дошло је до развода, а глумица је након тога стала на луди камен још два пута.

Славни Милош Жутић преминуо је 1993. године након дуге и тешке болести, а његово уметничко стваралаштво наставила је наследница Катарина која је препознатљивост стекла улогом у остварењу "Византијско плаво".

БОНУС ВИДЕО: