Водитељ Драган Маринковић Маца бурно је реаговао на питање о Десингерици и његовим наступима, а изјава је изазвала лавину коментара.

Фото: АТА имагес

 

Сада се огласио се Десингерица, који је такође био немилосрдан.

- Ти што мене саветују нек раде све супротно од мене и биће бољи од мене. Ја се залажем и баш сам поносан што сам створио нови тренд, што уопште није више срамота имати бушне чарапе или дукат на гаћама. Чак је у принципу модерно то имати, кад се негде изујеш нема шта да бринеш, тако је како је. Разумем и њега, ти неки не створе за 20 година што сам ја створио за 5 месеци, али капирам, да им је на неки начин можда мало криво. Шта ја да радим, колко се цимаш, толико и имаш. Што се Маце тиче, Маца је Маца, а ја сам тигар. Ја гарантујем да Маца сад проба ту чарапу да ће бити много срећнији и да ће му те представе добити неку другу димензију. Сад да га ишијем чарапом ја бих њега просветлио. Њему је то страно док не проба, свако ког сам шио, отишао је срећан кући, али у сваком случају готивим ја њега и поштујем његов рад веома - рекао је Драгомир Деспић Десингерица за "Курир".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Десингерица

 

Подсетимо, Маца је био немилосрдан када је Десингерица и његови наступи у питању.

- Фрајер се изуо, кромпир на чарапи, требаш увек да будеш спреман. Никад не знаш, мораш увек имати чисте гаће, не дао ти Бог, кромпир! Стави ногу смрдљиву са кромпиром и овај се снима, свр*ава, исто као да се задовољава - рекао је Маца па испричао како би се понашао да његово дете оде на наступ тог репера.

- Ја не знам, да је моје дете, ја бих се самоубио. Стао бих и замислио се, па не знам шта би. Захвалио бих сину и рекао: "Извини сине, нисам добар за тебе, ти се мене одрекни, ја се тебе нећу, јер сам те ја за*ебао" - рекао је познати водитељ.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".