Она је професорки изнајмљивала стан, а сада тврди да је некретнина уништена након што је она из њега изашла 1. новембра.

- Желим да упозорим станодавце на професорку енглеског, школа за негу лепоте у Београду. Издала сам јој стан, окречен и сређен. Из стана је изашла 01.11, а стан је у буквалном смислу демолиран - написала је Јована у групи "Издавање станова - Београд".

Додала је да су зидови пуни буђи, да је убуђан орман, као и ципеларник, лајсне и душек.

Фото: Фејсбук принтскрин/Izdavanje stanova - Beograd

 

- Ишчупана је славина изнад судопере, на свакој плочици залепљена кука, изгорен тепих и ламинат, поломљен туш, поломљен водокотлић, поломљена машина за веш. Рекла је да ће стан бити окречен али да она неће да санира буђ, наравно да стан није окречен. Када сам јој послала поруку шта је све уништено послала је километарску поруку да је у стану све аматерски урађено између осталог и нов водокотлић јер га није монтирао мајстор већ мој супруг. То значи да она треба да га уништи? - пита се она.

- Прозор у купатилу није ваљао јер она није имала снаге да га отвара и затвара, а ни висину па зато има буђи јер сам јој једном приликом ја затворила јер ме је замолила јер сам рекла да немам намеру да мењам прозор јер неко нема снаге. Више пута јој је речено да стан мора да се луфтира. Рачуни и кирија су се плаћали на време, али скоро сваки пут је она била болесна када је давала кирију када сам ја или супруг долазили или је било 22, 23 х па боље да ми не улазимо јер имамо бебу или је касно. У то време је и изашла из стана - написала је Јована.

Фото: Фејсбук принтскрин/Izdavanje stanova - Beograd

 

Она је и приложила фотографије, међутим на фотографијама се види само буђ, док фотографија поломљене славине и других оштећених ствари нису приложене, те су многи и посумњали да Јована није мало претерала и нешто додала.

Многи корисници навели су да је сама крива за буђ у стан, те су бранили станарку.

- Па за буђ вам жена није крива, већ лоша изолација, и да проветри сваког дана биће буђи. Стан вам нажалост није био баш репрезентативан ни пре ње, само свеже окречен - наводи се у једном од коментара.

- Не бих ово ни највећем непријатељу издала. Пола ствари у стану нема, а и ово што има је старије од мене. Још каже неће да мења прозоре јер неко не може да их отвори, а жали се што није пролуфитран - написао је један корисник.

БОНУС ВИДЕО: