Шабан је са Горданом Шаулић у браку добио две ћерке и сина, а из ванбрачне везе добио  је сина Роберта коме је плаћао алиментацију. Роберт  је једном приликом открио у каквом је односу био са оцем и остатком његове породице: 

– Брата Михајла упознао сам на татином концерту на Калемегдану где ме је он позвао да дођем да се дружимо. Михајло је трчкарао около и у једном тренутку када сам ја рекла: „Е тата, да те питам…“, Михајло је збуњено питао Шабана: „Како он тебе зове тата?“ Тај тренутак ћу памтити до краја живота! Отац је тада загрлио обојицу и нежно рекао Михајлу: „Како сам теби тата, тако сам и њему само што немате исту мајку. Мами Гоци не смеш никад да кажеш да си упознао брата и то је наша тајна коју морамо да чувамо“ – рекао је са сузама у очима Роберт. 

Фото: АТА имагес

 

– И заиста, Михајло је ћутао све ове године. Можда ни дан-данас није ништа рекао Гоци. Питао сам ја касније тату када смо се виђали да ли је Михајло одао тајну Гордани, он ми је рекао да ни реч никада није рекао. После тога брата и сестре видео сам тек у капели на сахрани нашег оца – био је искрен ванбрачни син Шабана Шаулића.

Роберта је певач добио кад је имао осамнаест година, а његов менаџер је потврдио да је све време Шабан плаћао алиментацију. 

БОНУС ВИДЕО: