Након саслушања, тужилаштво ће одлучити да ли ће предложити судији за претходни поступак да Стојаковићу одреди притвор до 30 сати.

Несрећа се догодила јуче у насељу Себеш, у близини Борче, око 18.30 сати. Миодраг Стојаковић се полукружно окретао на Зрењанинском путу, када је у њега ударио аутомобил у ком је као сувозач био Мирко М. (60). За воланом "пежоа" у ком је био настрадали, била је његова супруга. Локал се налази на самој ивици код моста и семафора, где је дозвољено полукружно окретање, али се сумња да Стојаковић није водио рачуна о удаљености других возила.

Очевидац ове несреће је за београдске медије испричао да је сцена била језива и да је "пукло" када је аутомобил завршио у локалу. Жена која је возила је била у шоку и запомагала, док је старији човек, отац кошаркаша, једва изашао из кола. У жељи да обавести некога о несрећи, покушао је да позове некога на телефон.

Полиција је одмах стигла на место удеса, а Миодрагу Стојаковићу је по налогу Првог основног јавног тужилаштва одређено задржавање. Према незваничним информацијама, Стојаковић је алкотестиран и вађена му је крв, а резултати су показали да у тренутку несреће није био под дејством алкохола.

Миодраг Стојаковић је отац прослављеног кошаркаша Пеђе Стојаковића, а у тексту се помиње и Мирко М. (60), супруга настрадалог мушкарца као и полиција која је реаговала на место удеса.

БОНУС ВИДЕО: