Дијана Ђоковић успешно чува приватност своје породице од очију јавности. Окружена је уским кругом људи, а међу њима је и певачица Ана Бекута.

Фото: Инстаграм Принтскрин/djokomare

 

Друштвеним мрежама кружили су снимци фолк звезде Ане Бекуте како “прави лом” на слави Ђоковића. Сви воле да се веселе уз њене песме, добро је познато какву атмосферу уме да направи, а Дијана и Срђан су и једну нову годину дочекали уз Анин глас.

 

 

Мајка најбољег тенисера била је и једна од уважених гостију на прослави Аниног 60. рођендана у септембру 2019. године. Међу званицама су тада биле и њене колеге, као што су Снежана Ђуришић, Вики Миљковић, Саша Поповић и Сузана Јовановић, Милица Павловић, Ацо Пејовић... Али, највише пажње изазвала је Дијана Ђоковић.

Сви у Нолетовој великој породици воле да се веселе и да се опусте уз добру песму, а повода за славље свакако има пуно, јер тенисер не престаје да ниже успехе. Видели смо и њега како се сналази са микрофоном, чули смо и Јелену, али увек је боље музички део забаве препустити професионалцима.

Осим тога, Ана Бекута је и Дијанина блиска пријатељица, а њих две биле су највећа подршка једна другој током тешких тренутака.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".