Три астролошка знака ће доживети праву љубав само једном. Људи се развијају у животу, мењају своје приоритете и циљеве. Ово може утицати на то како доживљавамо љубав и какве везе тражимо

Неки људи су отворенији за различита искуства и везе, док други траже стабилност и лојалност у једном партнерству.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Волећете три пута у животу. Представници знака Овна прилично су скептични када је љубав у питању и могуће је да ће неколико пута променити партнера пре него што пронађу правог.

Бик

Бик је знак који може истински да воли само једном. Када бик некога воли, он је без сумње спреман да цео живот проведе са том особом.

Близанци

Близанци имају три љубави у животу. Иако сваки пут помисле да су пронашли праву особу, на крају схвате да нису нашли некога са ким желе да проведу остатак живота.

Рак

Ракови могу бити ухваћени у мрежу љубави два пута у животу. Ако се разочарају у своју прву љубав, дуго траже новог партнера, али када га коначно нађу, дају све од себе.

Лав

Лавови воле све време. Посвећени су свакој новој љубави. Они су освајачи и не плаше се да се емотивно уплићу у нову везу, чак и ако постоји ризик да буду преварени или повређени.

Девица

Девице воле два пута у животу. На љубавном пољу су веома сумњичави и скептични – тешко да дозвољавају некоме да потпуно окупира њихов свет.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Вага је други знак поред Лава који заиста може да натера сваког новог партнера да се заљуби. Потпуно се предају свакој вези и воле свим срцем.

Шкорпија

Представници овог астролошког знака могу имати много веза и авантура, али истински воле само једном. За Шкорпију, веза није само физичка, већ дубоко емотивна. Тешко им је градити нове односе.

Стрелац

У животу има четири љубави. Стрелчеви су искусни у љубави, али да би остали са неким дугорочно, морају научити да праве компромисе.

Јарац

Јарчеви могу да воле два пута у животу, али веома тешко, јер им није лако да изразе своја осећања. Такође, због своје снажне индивидуалности, они су ти који имају тенденцију да раскину везе.

Водолија

Водолије у животу имају три љубави, а могу бити и љубавници са којима варају своје партнере. Њихов савршен партнер је и њихов најбољи пријатељ.

БОНУС ВИДЕО: