Нумерологија постоји већ хиљадама година у разним културама и на готово свим континентима. Нумеролози верују да све у универзуму постоји на субатомском нивоу који има сопствену фреквенцију па тако и бројеви и слова. Из тог разлога, сви имамо свој јединствени код унутар нашег датума рођења. Ако је ваш лични број 1, онда је ово прави чланак за вас, а ево како ћете га израчунати.

Како израчунати свој лични број

Да бисте израчунали свој лични број, само је потребно да цифре из свог датума рођења сведете на један број. На пример, замислимо да је ваш рођендан 11. фебруар 1995. године. Потребно је свести сваку компоненту на једну цифру:

Дан рођења, 11 се своди на 1 + 1 = 2

Месец рођења, 02 се своди на 0 + 2 = 2

Година рођења, 1995 се своди на 1 + 9 + 9 + 5 = 24. Затим, број 24 се своди на 2 + 4 = 6

Када саберемо редуковане цифре, дакле 2 + 2 + 6, добијамо број 10 који се своди на једну цифру, односно 1.

Фото: Профимедиа

 

 

Лични број 1: Идеална каријера

Они са личним бројем у јединици су просто рођени да буду вође, да побеђују све препреке на путу и на крају успевају у свему што замисле. Да би успели, потребно је да имају конкуренцију која ће од њих захтевати да буду што бољи. Такође, битно је и да се увек боре за нешто више и да имају јасан циљ у животу. Каријере које им највише одговарају јесу послови који су базирани на иновацијама и новим открићима попут инжењеринга, технологија и менаџмента. Осим тога, одговара им и политика, предузетништво и бизнис.

Лични број 1: Љубавни односи

Јединице су харизматичне, самопоуздане, атрактивне и страствене. Због своје унутрашње снаге и независности, често су на мети бројних удварача које освајају својим шармом. Међутим, одлука да се дугорочно вежу за неку особу није им лака. Из тог разлога, углавном имају авантуре и краће везе. Њима је потребан лични простор и да задрже своју слободу што им отежава озбиљне везе. Савет је да мало више пажње обрате на сопствени его како не би пропустили добре прилике.

Лични број 1: Компатибилност

Најбоље односе, према нумерологији, јединице могу да остваре са особама чији су лични бројеви 3, 5 или 6. За њих је битно да нађу партнера са којим се налазе на истој таласној дужини по питању амбиција и индивидуалности. Ипак, може им одговарати и партнер који је спреман да их искрено подржи у њиховом путу ка успеху и коме неће сметати да буде у сенци.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: