Дарко Лазић никако да се опамети, па опет прави хаос на путевима, иако му је возачка дозвола одузета због великог броја казнених поена, а има и забрану вожње до фебруара 2024. године.

Фото: Принтскрин инстаграм дарколазицоффициал

 

Он се у последње време са брзих аутомобила, прешалтао на велике спортске моторе, које вози најчешће у друштву пријатеља. Тако је он јуче возио мотор у једном мото клубу, а затим је, без обзира што му је одузета возачка дозвола, правио хаос и на оближњем путу.

- Дарко никако не може да се смири. Иако зна да му је пресуда постала правоснажна и да не сме ништа да вози до фебруара следеће године, он сад своју жељу за вожњом "искаљава" на брзим спортским моторима. Најпре у мото клубу, а сад је прешао и на оближње путеве. Човек не жели да поштује закон, па то ти је. Само изазива невоље. Тако је јуче са пријатељима возио ненормално брзо, тркали су се међусобно... Хаос су правили на путу - испричао нам је извор близак певачу који брине за његову безбедност.

 

Да Лазић не крије да ужива у брзој вожњи моторима, више не крије ни он сам, па је непосредно пре хаоса који је правио, на свом Инстаграму позирао са тројицом пријатеља и то са великим осмехом на лицу.

Бранка, Даркова мајка прокоментарисала је његов хоби којим се сам похвалио.

- Не знам шта бих вам рекла. Нисам видела те фотографије. Ако је то тачно, у шоку сам. Ни у шта не верујем док не видим, пуно је било измишљотина. То је сигурно нека шала. Мој Дарко баш води рачуна сад, имао је због те вожње много проблема - поручила нам је певачева мајка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".