Певачица Анабела Атијас отворено је говорила о тешким моментима који су се догодили њој и њеној породици.

Анабела не крије да је имала много ствари које је раније замерала, али је после тога радила на себи и како каже не осврће се на коментаре појединаца.

Фото: АТА имагес

 

-Највише замерам себи то што сам се уносила у то шта ће неко да каже. Вечито сам се освртала на коментаре и онда сам заиста прегорела и схватила сам да је глупост. Људи ћете увек гледати како они желе. Радила сам пуно на себи, па кад неко каже нешто о мени, ја кажем „И шта?“ - рекла је она.

Анабела не крије да су њену породицу ојачали тешки моменти, али и негативни коментари којих је било много у периоду када је њена ћерка Луна била у ријалитију Задруга.

Фото: АТА имагес

 

-Мало је тужно да се бавиш неким чије очи ниси ни видео, неки људи немају храбрости ни да се представе испред правих профила. Када би мало по њиховим животима погледали, то су неиспуњени људи који гледају само да некога повреде - казала је она и додала:

-Радећи на себи, мучно ми је било, све је то требало да се деси да би ми постали јачи, свака фустрација нас је чинила јачим бољим. Поготово ако изађемо из сваке приче као бољи, да нам је све то било као лекција.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".