- Свака част, поштујем Неду и све што је постигла. Изгледа као да има 30 година и то је за дивљење. Волим радне људе, али ја никада не бих написала књигу. Жива реч је најбоља. У књизи може да се улепшава. Мислим да сам на све те теме ја већ причала, неком сам симпатична, неком луда и мени је то ок. Књига није за мене. Ништа не бих рекла што већ нисам. Искрена сам, не кријем, и најбоље и најгоре сам испричала. Неко није имао храбрости до сада да каже неке ствари, па је то урадио у књизи. Можда је и време учинило своје, па је неко хтео да се олакша, подели то са људима, а ја цео живот причам како јесте, признала је Злата Петровић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Дефинитивно нема. И када ме нису питали, ја сам причала. Сматрам да ако већ дођем у емисију, нема разлога да улепшавам свој живот, него причам отворено. Зато ме људи различито доживљавају. Ја не волим да ми после интервјуа кажу да је било фино или ок. Хоћу да то привуче пажњу, да има тежину. Најгоре је да ми онај којег гледам не држи пажњу, да ми је онако, безвезе или ништа. Ако кажем да је фино, значи да није ништа. Небитно о чему се ради. Многи певачи имају сјајне гласовне могућности, али не интригирају, не држе пажњу. Ја многе певаче волим да слушам док певају, али не и да слушам кад причају. Буде рупа. Ништа. Ја немам проблем да кажем да сам Ромкиња, да испричам све што имам. Што да се фолирамо, рекла је певачица, која је прокоментарисала и Недине наводе о Лепој Брени да је била љубоморна на њу:

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја волим да причам о себи, али не о другима. Та прича о њој је била пре мене, после тога смо Саша и ја ушли у везу. Не бих детаљисала око тога, али знам. Кад се њихова прича завршила, ја сам била са Сашом, а кад уђеш у везу, свако прича о својој бившој љубави. У току сам са свим што се десило. Ја бих имала све насловне стране кад би причала о другима, али бих мрзела себе. Ја сам човек који носи највеће тајне овог света и поносна сам на себе што никада ништа нисам открила. Не бих чак и да мени нешто лоше ураде. То су искушења од Бога и не падам на њих, поручила је искрено.

Иначе, син Злате Петровић, Јован Пејић се недавно нашао у центру скандала након што је понашао бахато на прослави 18. рођендана ћерке Радише Трајковића Ђанија.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО: