Тијана је испричала да је престала да пева 2004. године када се удала, а убрзо после тога доживела је највећу животну трагедију, оставши без сина.

- Престала сам да певам 2004. године када сам решила да се удам, некако ми је свега било доста – рекла је она, а затим је кроз сузе проговорила у губитку сина.

- Ја има двоје деце и Новак је био трећи, увек ми је тешко када ово причам. Он је рођен 2011. године у Франкфурту са једним синдромом. Било је јако тешко, ја још увек имам ту кнедлу у грлу, али сам схватила када се то десило да је живот само један – рекла је она кроз сузе.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Када је моје дете умрло, ја сам мислила да никада више нећу певати.

Када је Тијана изашла на сцену, добила је велики аплауз и подршку публике, а водитељ Жика Јакшић јој је упутио дирљиве речи.

- Гледао сам сада и публику, све си нас расплакала својом причом. То су неке трагедије које се у животу десе, никад нећемо знати због чега су се десиле. Али је много важно што си на крају рекла, да човек из сваке трагедије мора да нађе снаге у себи, да себи објасни и да нађемо снаге да наставио пут даље. Лепо је што си нашла снаге и што си на сцену дошла са таквом енергијом – рекао је Жика.

БОНУС ВИДЕО: