Победник пете сезоне ријалитија ''Задруга'' Дејан Драгојевић у емисији ''Премијера - Викенд специјал'' говорио је о свим актуелним темама, како у свом животу, тако и у ријалитију ''Елита''. Дејан је најпре открио да ли стаје на луди камен са својом изабраницом Јованом.

Фото: Принтскрин Тв Пинк

 

- На који год камен да станем , он је луд, зато што сам и ја такав. Ја ћу тај пелцер да пребацим на Давида. Срљају људи... Није ме болео пад са камена на којем сам био, лепо сам се дочекао. Бог ме је лепо наместио и у животу ми је све потаман - рекао је Дејан и додао:

 

Победник пете сезоне ријалитија ''Задруга'' Дејан Драгојевић у емисији ''Премијера - Викенд специјал'' говорио је о свим актуелним темама, како у свом животу, тако и у ријалитију ''Елита''. Дејан је најпре открио да ли стаје на луди камен са својом изабраницом Јованом. Дејан Драгојевић ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН - На који год камен да станем , он је луд, зато што сам и ја такав. Ја ћу тај пелцер да пребацим на Давида. Срљају људи... Није ме болео пад са камена на којем сам био, лепо сам се дочекао. Бог ме је лепо наместио и у животу ми је све потаман - рекао је Дејан и додао: Дејан Драгојевић ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YТ - Она у телефону има само моје поруке и фотографије... Не може у Јованином телефону ништа да се нађе. Бирај с ким ћеш бити... Ја сам нашао мирну луку. Човек све победи у животу, живи с тим. Човек ће се увек извући из сваке ситуације, ја сам тренутно на средини - поручује Драгојевић, а онда је прокоментарисао Анитине преписке са Матеом Маторој иза леђа. Анита Станојловић, Јована Томић, Матора ФОТО: НЕWС1 АНА ПАУНКОВИЋ, ПУБЛИЦ ЈЕЛЕНА СИМОНОВИЋ/ РТВ ПИНК - Сви су они говорили да сам ја преувеличавао, лагао... Матора је бежала од Аните, а онда одједном изашле напоље, па брак... Анита се снашла, али мислим да је прича исценирана превише, сви око Маторе су знали неке ствари. Матеа све скриншотује очигледно, знам је са нета. Анита је Маторој опростила што је Сањи слала поруке, сад Матрора треба Анити да опрости. Мислим да је Маторој све рекло окружење. Кад је Матеа била у студију споменула је и мене, очигледно је нашла начин да буде популанра и растури туђу везу са неким скриншотовима - рекао је Дејан, а онда прокоментарисао трудноћу бивше девојке Александре Николић. Дејан Драгојевић ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН - То ме не интересује, немам шта да честитам. Зна се по њиховим сторијима да је то све осуђено на пропаст. Ја се надам да се неће десити да то дете заврши у дому, с обзиром на однос Александре и Цара - каже Драгојевић и открива колико је срећан због повратка Милана Милошевића!


- Она у телефону има само моје поруке и фотографије... Не може у Јованином телефону ништа да се нађе. Бирај с ким ћеш бити... Ја сам нашао мирну луку. Човек све победи у животу, живи с тим. Човек ће се увек извући из сваке ситуације, ја сам тренутно на средини - поручује Драгојевић, а онда је прокоментарисао Анитине преписке са Матеом Маторој иза леђа.

 

Фото: Инстаграм принтскртин/матора23

 

- Сви су они говорили да сам ја преувеличавао, лагао... Матора је бежала од Аните, а онда одједном изашле напоље, па брак... Анита се снашла, али мислим да је прича исценирана превише, сви око Маторе су знали неке ствари. Матеа све скриншотује очигледно, знам је са нета. Анита је Маторој опростила што је Сањи слала поруке, сад Матрора треба Анити да опрости. Мислим да је Маторој све рекло окружење. Кад је Матеа била у студију споменула је и мене, очигледно је нашла начин да буде популанра и растури туђу везу са неким скриншотовима - рекао је Дејан, а онда прокоментарисао трудноћу бивше девојке Александре Николић.

ФОТО: ата

 

- То ме не интересује, немам шта да честитам. Зна се по њиховим сторијима да је то све осуђено на пропаст. Ја се надам да се неће десити да то дете заврши у дому, с обзиром на однос Александре и Цара - каже Драгојевић и открива колико је срећан због повратка Милана Милошевића!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".