Бивша водитељка Оља Црногорац врло је активна на свом ТикТок налогу, а на овој платформи сада је открила да је покрадена.

Фото: Принтсцреен Инстаграм / монтенегрина_о

 

Наиме, Оља је открила да је жени која јој је огранизовала путовање уплатила 1.000 евра, а иста није испунила своје задужење, већ само узела новац.

@монтенегрина_о

Колико сте пута била насамарени од стане наших туристицких агенција ? Колико пута сте видели собу или хотел на телефону ,а узиво је то била рупа ? А да ли вам се икада десило да уплатите паре за хотел ,а паре никад за хотел нису стигле 😞и ви сте не улици 😔 а од сад “усе и у своје кљусе “ и само верујем боокингу ♬ оригинал соунд - Оља

- Сваке године путујем у Инстанбул и друг ми је препоручио жену која за неке супер паре може да ми среди хотел и авионску карту. Нисам се двоумила и одмах сам је позвала. Била је јако слаткоречива. Пронашла ми је хотел са доручком за три ноћења и авио карте за 1.000 евра. Све ми је послала на Вибер, а ја нисам ни обраћала пажњу зашто је авио карту наводно два пута мењала - започела је она. 

- Када сам дошла на аеродром, дуго нису могли да ме пронађу у систему, тако да претпостављам да је чекала последњи тренутак да плати карте. Други огроман шок уследио је када смом дошле у хотел и нисмо имале резервацију, а ни уплаћена три ноћења за која сам јој претходно дала паре. Када сам је звала да је питам шта се дешава, рекла ми је да је нека блокада у плаћању и да њена запослена стиже директно у хотел да то плати. Прошло је неколико сати и онда сам схватила да сам намагарчена - рекла је Оља, па наставила. 

Foto: Printscreen Instagram / montenegrina_o

 

- Дотична госпођа А.Т. уплатила је само авио карту у једном смеру, а остатак новца узела за себе. Рекла сам јој да ће мој брат доћи по новац који сам јој уплатила, а она мени да је у минусу и да јој је банка блокирала рачун. Када сам сазнала да је ово и претходно радила, почела је да мења причу и рекла ми да ће ми дати новац чим слетим - рекла је, па додала:

- Пријавила сам је полицији, а тамо су ме питали да ли желим да се придружим групи од 25 људи који је гоне и одговорила сам потврдно - закључила је Оља на свом ТикТок налогу. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".