Леа Киш тврди да није имала добар однос са некадашњим првим човеком Радио-телевизије Србије, покојним Александром Тијанићем.

- Имали смо неке нерашчишћене рачуне када ми је био уредник на ТВ Политици. Када смо се срели на РТС у ходнику, рекао ми је: "Без обзира на то што си отишла са ТВ Политике и вратила на РТС, ја те никад нећу отерати. Сама ћеш отићи јер ћеш имати мању плату од чистачице. Тако је и било. Ја сам пет година добијала све мању и мању плату, али ме није скидао са екрана, био је презадовољан мојим резултатима. Када сам отишла, имала сам 11.000 динара плату - испричала је Леа у "Блиц жена студију".

Подсетимо, Леа је пре неколико дана ушла у сукоб са водитељкама које су на то место дошле након учешћа у ријалитију, пошто је рекла да то нису њене колегинице.

Фото: АТА имагес

 

 

- Изгубио се критеријум у нашем послу. Оне су постојале и раније, па су добијале на кашичицу ту пажњу. Знало се шта се може, а шта не може. Немојте ми рећи да неко може да оде у ријалити и да после две године каже мени 'здраво колегинице' јер је добила емисију, а једино што је урадила у животу било је да је спавала са десет мушкараца и на тај начин добила звање телевизијског водитеља - рекла је Леа.

- То је срамотно за нашу професију, онда имате таблоиде који то подрже и ви после две године помислите да је могуће да неко без знања добије прилику да нешто представља на екрану, било која телевизија, са националном фреквенцијом, приватном, није битно битно је да смо ми сами учинили то да наша професија више не постоји и да је телевизијски новинар професија коју може да ради свако - испричала је Леа Киш у емисији "Исповест".

БОНУС ВИДЕО: