Наиме, супруг Ане Ивановић када је својевремено успео да добије 13 милиона пратилаца на Инстаграму, сад их већ има 17, у ту част је направио видео у коме је оговарао на питања из целог света.

Било је ту највише питања у вези са фудбалом и осталим спортовима: за кога навија, ко му је идол из младости, ко је по његовом мишљењу најбољи фудбалер свих времена...

пак, за фанове Србије најзанимљивији су били одговори на питања везана за Србију и Ану.

Швајни је тако открио да су му омиљене српске речи "ајде" и "зет" које је и превео на енглески језик. Јасно је да му је прва реч омиљена јер је то био узвик којим је његова супруга себе бодрила на тениским теренима и после кога је обично следило славље навијача српске тенисерке.

Швајни је фановима открио и које му је омиљено јело из српске кухиње. Реч је о прженицама, које му Ана често прави за доручак, а за сваку похвалу је како је Немац успео да изговори ову реч која странцима обично задаје много мука.

Рецепт за прженице

Потребно је:

1 хлеб

2 кашике маслаца

5 кашика шећера

5 јаја

1 шоља млека

250г крем сира

2 кашичице лимуновог сока

ПОСТУПАК:

Исеците хлеб на танке кришке а онда помешајте четири јаја, млеко и две кашике шећера. У другој посуди помешајте крем сир, остатак шећера, лимун и јаје док не добијете крем.

Убаците кришке у смесу од јаја и млека па слажите на дно ватросталне посуде. Када потрошите половину векне, премажите кремом од крем сира а онда поређајте другу половину хлеба. На самом крају, све поспите шећером и пеците на 180 степени 40 минута.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".