У домаћим медијима је одјекнула вест да ће Јована Јеремић почети да води јутарњи програм на телевизији Пинк и петком, а не само викендом, како је то до сада био случај.

Фото: Јутјуб принтскрин/Televizija Vesti

 

 

Међутим, како се недавно Срђан Предојевић вратио у јутарњи на Пинку и почео да води ову емисију само петком, поставило се питање да ли ово сада значи да ће Јована њега заменити или ће, пак, можда удруженим снагама радити.

Тим поводом се за медије огласила Јеремићева, која је истакла да су њу резултати довели до места где је, те да она никад никог не мења.

- Не мењам ја никад никог, ја једноставно освајам своју територију и увек водим сама. Већ неко време су постојали преговори да водим јутарњи и петком, јер је мој јутарњи програм најгледанији већ пет година - рекла је Јована, па додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Мене су на то место довели резултати, овим сам показала да сам најјача. Исто као што Сарапа ради четири дана, тако ћу ја радити три, јер смо ми и наши резултати то доказали. А и овима који се диче тиме да су много велики новинари сам само показала да не могу ни воду у студио да ми донесу кад ја водим програм. Трон припада само најјачима - закључила је Јована.

Подсетимо, како се писало, Јована је за вођење јутарњег програма и петком добила повишицу од челника Пинка Жељка Митровића, а наводно и аутомобил од 30.000 евра.

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО: