Пери је пронађен мртав у хидромасажној кади крајем прошлог месеца, а у петак је била његова сахрана на Форест Лаwн Мемориал Парку у Лос Анђелесу.

Фото: Профимедиа

 

 

На сахрану Метјуа Перија осим породице дошле су и колеге из култне серије "Пријатељи". Његову умрлицу добио је Тхе Бласт на којој пише како је узрок смрти звезде "одложен" јер се Метјуов токсиколошки извештај и даље чека.

Првобитна анализа показала је да није било метамфетамина или фентанила у његовом телу када је умро, али за остале дроге потребно је озбиљније тестирање. Чекање таквог налаза може да потраје недељама, али блиске особе тврде да је пре смрти био "чист" и трезан.

Фото: Профимедиа

 

 

У умрлици се такође налазе подаци да је његов очух Кит Морисон дао информације истражитељима. Такође, наведено је да је радио у индустрији "забаве", а као његово занимање је наведено "глумац".

Кад су истражитељи стигли у Метјуову кућу, нису пронашли никакве илегалне дроге, али су пронашли лекове на рецепт који су били прикладно означени.

Фото: Профимедиа

 

 

Холивудски глумац сахрањен је поред Кери Фишер, Деби Рејнолдс, Мајкла Кларка Данкана и Ронија Џејмса Дија, па је можда ово један од разлога за приватност.

Његови пријатељи и породица основали су у његову част "Маттхеw Перрy Фоундатион" за помоћ онима који се боре са зависношћу.

БОНУС ВИДЕО: