Директор и власник Пинка, Жељко Митровић, ју је наградио због одличне гледаности и од њега је добила аутомобил вредан 30.000 евра.

Јована је сада открила и како је до тога дошло.

- Нисам држала у тајности, ништа нисам знала до јуче. Све буде када Жељко хоће. Питао ме је да ли желим да водим јутарњи и петком, рекла сам да да, и онда смо се договорили. Питао ме је шта ми треба, рекла сам ауто. Мислим да је срамота да једна ТВ звезда калибра као ја, вози ауто од 2.000 евра. Ауто је прелеп, змија је и иде потпуно уз мој карактер. Жељко није знао да возим такав ауто. Нисам градила каријеру на скупим стварима, већ на шарму и фаталности, немам тај комплекс. Гледам неке колегинице и људе у јавности, који возе неке скупе аутомобиле на лизинг, а нема пас за шта да их уједе, а ја све могу да их купим са њиховим дроњцима, рекла је Јована која је и прокоментарисала то што ће уместо Срђана Предојевића она водити јутарњи програм на телевизији "Пинк".

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам видела Срђана, не знам ништа о њему. Мислим да је његово вођење петком био експеримент, тренутно решење. Срђан је заузет "Вестима" и мислим да зато не може да води више. Никада се нисам бавила колегама - завршила је Јована.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: