Александрин деда Бора и отац нису били уопште имали добру комуникацију. Бора је једном приликом изјавио да је пуцао на Недељка Пријовића. 

- Ја сам њу подигао. Отац јој никад ништа није купио у животу. Њена мајка Борка се растала од њега зато што је светски лопов. Краде и пљачка све. Једном сам пуцао у њега зато што ми је крао новац из куће. Пиштољем сам га истерао из дома, на капију. И сада их је оставио без ичега. Волим да пијем, а волео сам и да тучем. По оцу сам Ром, а по мајци Србин. Мој отац је био са Ромкињама, ишао је са разним женама, али није он њих силовао. Један је почео да га туче због тога, а онда сам му секиром одсекао ногу и руку, крв је лила улицом у Белом Манастиру. Искрварио је до болнице. Убио сам ја двојицу тада. Четрнаест година сам провео на робији - изјавио је деда Бора пар година пре него што је напустио овај свет. Певачица је тада изјавила да деда прича неповезане ствари, али  му није замерила:  

- Мој деда говори неповезане стваи, данас каже нешто, сутра не зна шта је рекао. Човек има више од 70 година. Иако су му одсекли ногу, он и даље пије, имао је мождани удар. Деда ми је Ром, нака није. Филип и Брена то знају и не смета им. Поносна сам на своје порекло. Деда лупета и да је убио некога. Тату је повредило то што је рекао да ме је оставио кад сам била беба, а истина је да су се развели кад сам имала три године. Ја се редовно виђам са оцем. Једино што је тачно је да нисам завршила средњу школу, али планирам да је завршим ванредно - једном приликом је признала певачица за Свет. 

 

Када је преминуо Александрин деда, певачица је признала да је изузетно везана за њега:  

- Мили мој декице, отишао си ми јуче... Много ћеш ми недостајати... Не могу да ти опишем моју тугу и бол. Надам се да ти је тамо негде боље и да те анђели чувају... Воли те твоја унука највише на свету, декице мој. Заувек - гласила је тад њена порука. 

БОНУС ВИДЕО: