Тада је, како и сам каже, мислио да му се ближи крај и да нема излаза, али је након операције уследио опоравак, те је глумац данас потпуно здрав према свим лекарским налазима које редовно обавља на сваких неколико месеци откако је, пре десет година, преживео инфаркт.

- Мој доктор куца у дрво, па и ја куцнем - рекао је глумац за "Прву".

Фото: Предраг Митић

 

 

- Сваког јутра и сваке вечери пијем лекове, придржавам се свих лекарских упутстава. Људи којима се овако нешто догоди треба да наставе да живе нормално као да се ништа није десило, уз потпуно поштовање свих лекарских препорука - нагласио је глумац, па се нашалио упоредивши редовну проверу здравља након инфаркта са одржавањем аутомобила:

- Као да сте кола одвезли код мајстора, после тога све ради. Сад су као нова. Не бих могао да будем џентлмен и некој дами погурам ауто који је стао, али да придржим капут, принесем столицу или спустим руку на раме, то је све и даље дозвољено. Све што је нежно - може - нашалио се он.

Ирфан је пре здравственог проблема конзумирао цигарете годинама. Био је принуђен да се тог порока ослободи, али је, како каже, "остао пушач", јер увек нечим мора да запосли руке, те је набавио бројаницу и она му је сада стално међу прстима.

- Сад ми не требају цигарете и не недостаје ми укус дувана. То сам смислио неких 4-5 дана после операције. Пазим и како се понашам, ако треба да понесем своје кофере, нећу да подигнем нагло оба, већ полако и пажљиво прво један па онда други. Немам баш никаквог разлога да се плашим.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: