Сада је у једној емисији на ТВ Прва изнела мишљење о Северини, на свој начин - искрено и без увијања.

"Северина је најмоћнија жена у историји Хрватске. Говорим о Хрватској, земљи која постоји од 1991. Она је дефинитивно најмоћнија. Она се показује, она се приказује. Она је она. Она је Северина, нема презиме, само Северина! Она је идеална мета за државу. Треба силовати Северину" започела је Ведрана жестоко, и оставила водитељку у шоку.

"И онда шаљеш поруку свим осталим женама, које не могу достигнути тај ниво. Е, ако држава Хрватска, а то сам већ рекла у Србији, силује Северину, а силовала ју је, кроз судове, кроз судске одлуке, кроз моћ, на њој су се иживљавали хрватску мужјаци", наставила је и додала: "Ја уопште не замерам њеном бившем партнеру, он има право да се бори, јер знамо какви су мужјаци. Али, држава Хрватска је нама женама, које нисмо Северина послала поруку - будете ли се буниле, будете ли тражиле правду, будете ли мислиле да ћете се изборити било за шта, проћи ћете као Северина!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Певачица је одмах поделила Ведранино гостовање на Инстаграму уз речи: "Не знам чиме сам заслужила њену љубав и заштиту коју ми увек пружа. Не знамо се, али се волимо. Одувек сам је волела, јер јој нико није могао парирати у разговору. Она их све препарира. Духовито... да боли. Боли њена слобода. Ведране разведре дан. И ганута сам и смем се. Само моја мајка би била "гора" од ње. Мајку држим 'на ланцу' већ девет година. Уместо моје мајке, наших мајки, говори Ведрана. Стварно волим што сам вољена од Ведране".

БОНУС ВИДЕО: